Palvelun säännöt

Uranus.fi-sivuston tarkoituksena on auttaa työnhakijoita ja uranvaihtajia kohtaamaan rekrytoijat ja koulutuksen markkinoijat. Yritysasiakkaat saavat käyttää palvelua ja esimerkiksi työnhakijoiden NettiCV:n tietoja vain em. asioita koskeviin tarkoituksiin.

Uranus.fi-palvelun säännöt, käyttöehdot ja henkilötietolain (523/99) 10§ mukainen rekisteriseloste

Ilmoittajalle: Ilmoituskielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Yksityiselle käyttäjälle: Uranus.fi-palvelun tarkoitus on auttaa ihmisiä etenemään uralla. Palveluiden käyttö on maksutonta. Jatkossa hankittavissa saattaa olla myös maksullisia lisäpalveluita.
Käyttäjä vastaa siitä, ettei aiheuta häiriötä muille käyttäjille eikä loukkaa muiden käyttäjien, Uranuksen eikä kolmansien tahojen oikeuksia. Käyttäjä sitoutuu olemaan tallentamatta, levittämättä, lähettämättä tai välittämättä mitään aineistoa, joka on lain ja/tai hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä. Käyttäjä vastaa siitä, ettei tallenna, levitä, lähetä tai välitä tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella tai muulla immateriaalioikeudella suojattua aineistoa ilman tekijän tai oikeudenhaltijan lupaa. Käyttäjä vastaa omalla kustannuksellaan palveluun tuottamaansa aineistoon liittyvistä riitaisuuksista ja niistä aiheutuvista kustannuksista ja korvauksista.
Käyttäjä vastaa itse oman tietokoneensa, tai muun vastaavan atk-laitteen, suojauksesta. Uranuksella on oikeus, mutta ei velvollisuutta tarkastaa, muuttaa tai kieltää sopimattomaksi katsomansa aineiston julkaiseminen, erityisesti mikäli aineisto on lakien, hyvän tavan tai markkinointisäännösten vastaista.

Uranuksella on oikeus tilapäisesti keskeyttää palvelu, jos se on välttämätöntä teknisen muutoksen tai uudistamisen vuoksi tai yleisen tietoliikenneverkon asennus-, muutos- ja huoltotöiden vuoksi tai mikäli lait, asetukset, viranomaisten määräykset, ohjeet, lausunnot tai alan keskeisten järjestöjen suositukset tätä edellyttävät.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Uranus toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj (entinen Suomen Verkkomaksut Oy). Paytrail toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Tekijänoikeudet

Uranus.fi sivuston luonteesta johtuen kaikki Uranus Oy:n työsuhteen aikana kirjoitetut tai Uranus Oy:n kirjoituspalkkioilla korvatut artikkelit ovat Uranus Oy:n omaisuutta ja Uranus Oy:lla on täydet oikeudet päivittää ja muokata jokaista artikkelia, jotta ne palvelisivat mahdollisimman hyvin ja ajantasaisesti Uranus.fi-sivuilla kävijöitä.

 

Henkilötietolain (523/99) 10§ mukainen rekisteriseloste Uranus Oy:n Osaajapankille

Rekisterinpitäjä
Uranus Oy
Pasilankatu 2
00240 Helsinki
Puh. (09) 8566 7700
Fax. (09) 8566 7766
E-mail: uranus@uranus.fi

Rekisteriasioita hoitava henkilö tai yhteyshenkilö
Pekka Miettinen
Uranus Oy
Pasilankatu 2
00240 Helsinki
Puh. (09) 8566 7700

Rekisterin nimi
Uranus Oy:n Osaajapankki (CV-tietokanta).

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käyttäjät voivat omalla suostumuksellaan antaa tietonsa (NettiCV) Osaajapankkiin. Osaajapankista Uranuksen asiakasyritykset voivat käydä läpi uraprofiileja ja olla yhteydessä profiilin jättäneisiin käyttäjiin uramahdollisuuksien tarjoamisen merkeissä. Käyttäjä voi päättää jättääkö hän profiilinsa yhteyteen yhteystietonsa näkyviin vai toivooko yhteydenottotavaksi anonyymin sähköpostin.

Rekisterin tietosisältö ja säilytysaika
Tallennettavat tiedot ilmenevät lomakkeesta. Rekisteriin tallentuvat kaikki tiedot, jotka käyttäjä itse antaa itsestään. Käyttäjä voi tallentaessaan tietonsa valita yhteystietojensa näkyvyyden. Yhteystietoja ei saa paljastaa missään muussa kentässä. Jos käyttäjä piilottaa yhteystietonsa, yhteys profiilin jättäjään toimii anonyymisti sähköpostin kautta. Profiilitietoja säilytetään oletuksena 36 kuukautta viimeisestä päivityksestä, jonka jälkeen tiedot siirtyvät vain hakijan ’omaan käyttöön’ eivätkä näy kenellekään muulle. Käyttäjä voi poistaa tai muokata profiilitietojansa milloin tahansa.

Säännönmukaiset tietolähteet
Ainoana tietolähteenä on käyttäjä itse.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Mikäli käyttäjä haluaa itse käyttää uraprofiiliaan työpaikan hakemiseen, niin se on mahdollista ja tällöin linkki uraprofiilin välitetään hakemuksen mukana.

Rekisterin suojauksen periaatteet
A. Manuaalinen aineisto
Manuaalista aineistoa ei ole.

B. Tietokantaan talletetut tiedot
Työnantajat pääsevät Osaajapankin tietoihin ostamalla tunnukset Uranukselta. Tietojen käyttö on sallittu vain rekrytointi- tai uramahdollisuuksia tarjoavassa tarkoituksessa. Käyttäjä voi halutessaan piilottaa yhteystietonsa työnantajien näkyvistä. Tällöin käyttäjän ilmoittama sähköpostiosoite tallennetaan luottamuksellisesti tietokantaan ja mahdollinen työnantaja saa yhteyden käyttäjään Osaajapankin kautta sähköpostitse, tietämättä kenelle kyseinen sähköposti lähetetään. Myös Uranuksen henkilökunnalla on pääsy NettiCV:den tietoihin rekrytointitarkoituksissa. Tietoja ei luovuteta kenellekään ilman NettiCV:n jättäneen suostumusta.